Skip to main content

Vesta Schilderwerken Breda

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Binnen-
schilderwerk

Is het alweer even geleden dat u de muren en plafonds een likje verf heeft gegeven?

Buiten-
schilderwerk

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen.

Houtrot-
reparaties

Als uw woning is aangetast door de elementen van de natuur wilt u als eigenaar deze (on)zichtbare gebreken graag verhelpen.

Gevel-
renovatie

Soms omdat het noodzakelijk is of omdat het er ronduit mooier op zal worden.

Binnenschilderwerk

Is het alweer even geleden dat u de muren en plafonds een likje verf heeft gegeven? Voor het binnen schilderwerk werken wij met de nieuwste verfsoorten, die kras / stootvrij en afneembaar zijn. De producten zijn water gedragen en geur arm. U heeft daardoor geen last van een verfgeur in uw huis. Ons motto is: ‘U merkt niet dat wij er zijn.’ Het meubilair dekken we netjes af. De andere spullen worden professioneel ingepakt, op die manier wordt uw overlast tot een minimum beperkt. Is uw woning toe aan een opfrisbeurt?

Spuitwerk

Kwasten of rollers komen vaak te voorschijn als een huis geschilderd moet worden. Het is echter ook mogelijk om houtwerk, muren en plafonds te laten spuiten. Wij gebruiken hiervoor de meest geavanceerde spuitapparatuur. Met hoge druk wordt de verf op de muur gespoten, wat zorgt voor een strak en egaal resultaat. Door de nieuwste apparatuur kunt u bij ons terecht voor airless en aircoat spuitwerk. Voor spuitwerkzaamheden maken wij gebruik van verschillende spuittechnieken, en geavanceerde spuitapparatuur. Naast efficiënt werken levert dit een strak eindresultaat op.

Waarom kiezen voor Vesta?

Wij maken altijd Heldere afspraken

Voor aanvang van uw project maken we altijd heldere afspraken over kosten, duur en resultaat.

Wij gebruiken altijd professionele producten

Alles wat Vesta Schilderwerken maakt alleen gebruik van professionele producten

We werken altijd netjes

Vanaf het moment dat we beginnen tot en met het dat de klus klaar is zorgen we er altijd voor dat we netjes de klus uitvoeren.

"We hebben alle expertise in huis om jouw woning te verfraaien "

Buitenschilderwerk

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden.

Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout. Wij denken graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Tevens is het interessant om uw huis door ons te laten schilderen, aangezien de btw op huizen vanaf 2jaar oud 6% bedraagt.

"Goed onderhoud geeft je huis de bescherming dat het nodig heeft "

Houtrotreparaties

Als uw woning is aangetast door de elementen van de natuur wilt u als eigenaar deze (on)zichtbare gebreken graag verhelpen, met name als het houtrot of openstaande verbindingen betreft. Constateert u houtrot aan de kozijnen of deuren? Wij kunnen deze herstelwerkzaamheden op een uitstekende manier uitvoeren. Het aangetaste hout frezen we uit, vervolgens fixeren we het gezonde hout en vullen we het hout op met Repair Care. Dit is een houtrotreparatieproduct voor de professionele markt, het is duurzaam elastisch en vochtbestendig.

"Geeft de belangrijkste plek in je leven de aandacht die het verdient"

Gevelrenovatie

Soms omdat het noodzakelijk is of omdat het er ronduit mooier op zal worden. Alvorens tot het voegen of repareren van voegen en stenen over te gaan, kan de bestaande gevel worden gereinigd. Dit gebeurt met een speciaal product dat er voor zorgt dat het vuil goed los komt van de steen. Vervolgens zal het pand met water onder hoge druk worden schoongespoten. Eventueel kan de gevel nadien ook nog geïmpregneerd worden om vochtdoorlating in de toekomst te voorkomen. Voegwerk is er in diverse soorten, bijvoorbeeld een knipvoeg, snijvoeg, verdiepte voeg of borstelvoeg, dit zijn de meest voorkomende.
Als uw woning toe is aan een metamorfose door middel van gevelreiniging of vervanging van het voegwerk, laat u dan door ons adviseren over de mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis offerte aan

Renovatie

Wij realiseren en begeleiden de totale afbouw of renovatie van uw woning zodat u 1 aanspreekpunt heeft voor verschillende afbouw disciplines. Wij werken hiervoor samen met diverse vaklieden en onderaannemers.

Wij realiseren en begeleiden de totale afbouw of renovatie van uw woning zodat u 1 aanspreekpunt heeft voor verschillende afbouw disciplines. Wij werken hiervoor samen met diverse vaklieden en onderaannemers.
De winst voor u? Een optimaal advies en een optimaal product. Samen verzorgen we de afbouwwerkzaamheden in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hierbij passen we hoogwaardige interieuroplossingen toe. Bij deze projecten treden wij regelmatig op als hoofdaannemer voor de gehele afbouw. Dit houdt in dat we tevens de bijkomende werkzaamheden zoals b.v. installatietechniek voor u kunnen coördineren. Dit voorkomt fouten en versnelt de doorlooptijd.
Ook kleine aanpassingen en wijzigingen in uw interieur voeren wij snel, flexibel en vakkundig voor u uit: in elke opdracht, hoe klein ook, zien wij een uitdaging!
Met gevoel voor uw wensen, budget én planning brengen wij uw plannen of die van uw architect tot leven in drie dimensies. Heeft u geen tekening maar wel ideeën? Ook dan klopt u succesvol bij ons aan. Wij vertalen uw wensen in werkelijkheid.

CONTACT

WEIDEHEK 69C
4824AS
BREDA

06-57749747
info@vesta-schilderwerken.nl

Close Menu

WVS

WVS Totaalonderhoud
WEIDEHEK 69C
4824AS
BREDA

06-57749747
info@wvstotaalonderhoud.nl